1899 ve Dark Arasındaki Bağlantı

1899 ve Dark Arasındaki Bağlantı

1899 ile Dark arasındaki bağlantı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Yapımını aynı ekibin üstlendiği dizi hakkında merak edilenler..

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1899 ve Dark arasındaki bağlantı olup olmadığı tartışma konusu oldu. Aynı ekip tarafından yapımcılığı üstlenen dizi, bu sorunun cevabını önceden paylaşmıştı.

Jantje Friese ve Baran bo Odar‘ın yapımcılığını üstlendiği 3 sezonluk Dark dizisi 2017’den 2020’ye kadar yayınlandı ve geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. Zamanda yolculuk teması, şaşırtan sürprizleri ve karakterleriyle fenomen haline gelen yapım, Netflix Almanya’nın sevilen yapımları arasında yer alıyor.

Şimdi de aynı ekipten yeni bir gizem ve korku yapımı seyirci karşısına çıktı. 1899 televizyon dizisi, Londra’dan New York’a giden Kerberos gemisinin tuhaflığını konu alıyor.

17 Kasım 2022’de seyirciyle buluşan yapım, seyirciyi bir kez daha gizemli bir bilmecenin ortasına çekiyor. Bo Odar ve Frise’nin iç içe geçmiş karakterlerinin yeniden yapımı, hayranlarını Dark ve 1899 serisinin bağlantılı olduğuna ikna etmeyi başardı.

1899 ve Dark Arasindaki Baglanti

Spoiler içerir.

1899 ve Dark Arasındaki Bağlantı: Kayıp Çocuklar

Bir It’s Always Sunny in Philadelphia dramasının meşhur “komplo meme’ini” kullanarak yorumlarını sosyal medyada paylaşan izleyicilerden biri, “1899’da kayıp bir çocukla, Dark, bulunan bir çocukla başladı” dedi.

1899 ve Dark Arasindaki Baglanti 2

Bir kullanıcı “Dark ve 1899 bağlantılı mı?” diye sordu, bir diğeri “Ya bunların hepsi matrixteki bir hataysa?” soruyu sordu

Bir başkası yeni diziden alıntı yaparak “Kayıplar bulunacak” dedi. Bir diğeri cevap verdi: “Kulağa Dark’tan bir ipucu gibi geliyor.”

Henüz bu teorileri doğrudan kanıtlayacak bir bilgi yok. Ancak gerçek şu ki, 1899’daki zamanda yolculuk teması Dark serisindeki zaman makinesini anımsatıyor.

Bu yazıyı değerlendirmek için tıklayın!
[Toplam: 2 Ortalama: 5]

1
be_enmek
Beğenmek
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
0
s_k_c_
Sıkıcı
0
_a_rmak
Şaşırmak
1899 ve Dark Arasındaki Bağlantı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Binbir Kitap ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!