2023 Tatvan Kitap Fuarı

2023 Tatvan Kitap Fuarı (2 – 11 Ocak)

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2023 Tatvan Kitap Fuarı, 2 Ocak Pazartesi açılacak ve 11 Ocak Çarşamba gününe kadar devam edecek. 120’den fazla yazar şair ve konuşmacı 2023 Tatvan Kitap Fuarına katılım sağlayacak.

Alışveriş merkezi, 2-11 Ocak tarihleri ​​arasında Tatvan Belediyesi tarafından ilki düzenlenen 1. Tatvan Doğu Anadolu Kitap Fuarı‘na ev sahipliği yapacak. Tatvan Belediyesi tarafından ilk kez kapılarını açacak olan fuarın detayları Belediye Başkanı Geylani tarafından da açıklandı.

2023 Tatvan Kitap Fuarı‘nı Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, düzenlenecek fuarın Doğu Anadolu bölgesinin en kapsamlı fuarı olacağını söyledi. Yeni yüzyılda yüzbinlerce okuyucuyu kitaplarla buluşturacağız” ifadelerinde bulundu.

2023 Tatvan Kitap Fuarı Nerede Gerçekleşecek?

2023 tatvan kitap fuari 1
2023 Tatvan Kitap Fuarı

Tatvan’a kapsamlı bir kitap 2023 Tatvan Kitap Fuarı kazandıracaklarının heyecanını dile getiren Başkan Geylani, “Tatvan’da ilk kez düzenleyeceğimiz kitap fuarının hazırlıklarını tamamladık. Yüzlerce yayınevi, 120’den fazla yazar, şair, konuşmacı, yüzbinlerce kitap ile “En iyi arkadaş kitaptır” mottosuyla gerçekleştirilecek olan fuara yüzbinlerce ziyaretçinin yoğun ilgi göstermesini bekliyoruz. , gazeteciler, konuşmacılar ve sanatçılar.

“Yeni yüzyılda yüzbinlerce kitabı yüzbinlerce okurla buluşturuyoruz” 2023 Tatvan Kitap Fuarı Tatvan Yaşam AVM’de gerçekleşecek. Fuara çevre illerden de katılım sağlanacağı tahmin ediliyor.

Tatvan Kitap Fuari 2
2023 Tatvan Kitap Fuarı

2023 Tatvan Kitap Fuarına Katılacak Yazarlar

Başkan Geylani, Onur Konukları İhsan Süreyya Sırma, Gülşen Gazal, Fatih Duman, Serdar Tuncer, Vehbi Vakkasoğlu, Yasin Aktay, Ahmet Bulut, Halit Ertuğrul, Mustafa Armağan, Osman Bostancı, Yusuf Kaplan, Sıtkı Aslanhan, Nihat Hatipoğlu, Ahmet Şimşirgil Çok beğenilenler yazar ve şairlerin de çeşitli etkinliklerde ziyaretçilerle buluşacağını belirterek, “Yeni yüzyılda yüzbinlerce kitabı yüzbinlerce okurla buluşturuyoruz.

Fuar boyunca 10 gün boyunca çeşitli etkinliklerde kitapların kitapseverlerle buluşacağını anlatan Geylani, “Fuarımıza sadece Bitlis’ten değil çevre il ve bölgeden de büyük ilgi göreceğini tahmin ediyoruz. Tatvan’da çok değerli isimleri barındıracağız. Tüm okurları fuara davet ediyoruz” dedi.

Tatvan Kitap Fuari 2 3
2023 Tatvan Kitap Fuarı

2023 Tatvan Kitap Fuarı Etkinlikleri

1000 öğrenciye hediye kitap çeki hediye edilecek. 2023 Tatvan Kitap Fuarı, okuyan yaklaşık 1000 öğrenciye fuardan önce kitap çeki hediye edilerek kitap fuarından kitap alınabileceğini vurguladı.

Bu yazıyı değerlendirmek için tıklayın!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

3
be_enmek
Beğenmek
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
0
s_k_c_
Sıkıcı
0
_a_rmak
Şaşırmak
2023 Tatvan Kitap Fuarı (2 – 11 Ocak)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Binbir Kitap ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!