2023 Karadeniz Kitap Fuarı

2023 Karadeniz Kitap Fuarı (30 Eylül – 8 Ekim)

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yıl 8’incisi düzenlenen 2023 Karadeniz Kitap Fuarı‘nın detayları belli oldu. 2023 Karadeniz Kitap Fuarı (30 Eylül – 8 Ekim) tarihleri arasında kitapseverleri bekliyor olacak.

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. işbirliğiyle Türkiye Yayıncılar Birliği tarafından organize edilen Karadeniz Kitap Fuarı, 2015’ten bu yana birçok yayınevi ve yazarı, binlerce okurun katılımıyla Karadeniz’in farklı şehirlerinden buluşturmuştur. Etkinlik programı ve imza günleri çerçevesinde, pek çok yazarın okurlarıyla buluşması planlanmaktadır.

2023 Karadeniz Kitap Fuari 3

2023 Karadeniz Kitap Fuarı

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliği ile düzenlenen Karadeniz 8. Kitap Fuarı, 30 Eylül – 8 Ekim 2023 tarihleri arasında Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.
 
Bölgenin kültürel yaşamına önemli katkılar sağlayan Karadeniz Kitap Fuarı panel, söyleşi, atölye çalışmaları ve çocuk etkinliklerinden oluşan bir dizi kültür etkinliğine ev sahipliği yapacak, dokuz gün boyunca düzenlenecek etkinlikler ve imza günlerinde yüzlerce yazar okurlarıyla buluşma fırsatı yakalayacaktır.

2023 Karadeniz Kitap Fuari 2

2023 Karadeniz Kitap Fuarına Hangi Yazarlar Katılacak?

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliği ile 8. Kitap Fuarı, 30 Eylül – 8 Ekim 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan 8. Karadeniz Kitap Fuarı, 1000’i aşkın yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla yüzlerce yazarı Samsun ve çevre kentlerden okuyucularla buluşturacak.

Henüz 2023 Karadeniz kitap fuarı ile ilgili net bir açıklama yapılmış olamasa da bir çok önemli yazarımızın fuara katılması bekleniyor.

Bu yazıyı değerlendirmek için tıklayın!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

2
be_enmek
Beğenmek
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
0
s_k_c_
Sıkıcı
0
_a_rmak
Şaşırmak
2023 Karadeniz Kitap Fuarı (30 Eylül – 8 Ekim)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Binbir Kitap ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!