2022 İstanbul Kitap Fuarı

2022 İstanbul Kitap Fuarı 3 – 11 Aralık

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2022 İstanbul Kitap Fuarı, TÜYAP Tüm Fuarlar Prodüksiyon A.Ş. Türkiye Yayıncılar Birliği tarafından düzenlenen 39. İstanbul Uluslararası Kitap Fuarı‘nın teması “Kitapların Sihirli Dünyası” ve onursal yazarı Nazlı Eray.

2022 İstanbul Kitap Fuarı Ne Zaman Gerçekleşecek?

Fuar, 3 Aralık – 11 Aralık 2022 tarihleri ​​arasında TÜYAP Fuar ve Konferans Merkezi – Büyükçekmece’de gerçekleştirilecektir. Yüzlerce yayınevi ve STK’nın katılımıyla, dokuz gün boyunca panel tartışmaları, söyleşiler, şiir okumaları ve çocuklara yönelik atölyelerin yer aldığı kültürel etkinlikler ve imza günlerinde yazarlar okuyucularla buluşacak.

2022 Istanbul Kitap Fuari 2

Programın onur konuğu olacak Nazlı Eray’ın katılımıyla çok sayıda söyleşi, panel ve etkinlik gerçekleştirilecek. TÜYAP, yazarın hayatı ve eserlerine odaklanan bir anı kitabı hazırlayacak. Fantastikten bilimkurguya edebiyattaki büyülü gerçekçilik akımına odaklanan serginin teması “Kitapların Sihirli Dünyası”.

2022 İstanbul Kitap Fuarı Katılacak Yazarlar

Fuara katılacak yazarlar hakkında bir bilgi henüz paylaşılmamışken yüzlerce etkinliğin ve usta kalemlerin fuara katılacağı bekleniyor.

İstanbul Uluslararası Kitap Fuarı, çocuklara ve gençlere yönelik konferanslar, konserler ve atölye çalışmaları gibi etkinliklere ev sahipliği yapacak. Pek çok değerli çocuk ve genç yetişkin kitabı yazarı, söyleşi ve imza günlerinde okuyucularıyla buluşacak.

2022 Istanbul Kitap Fuari 3

Online bilet satın alabilirsiniz

İstanbul Kitap Fuarı öğrenci, öğretmen, çocuk, emekli ve engellilere ücretsiz, giriş ücreti 10 TL. Gösteriye online bilet ile ya da fuar girişinde bulunan gişeden alacağınız bilet ile giriş yapabilirsiniz.

39. İstanbul Uluslararası Kitap Fuarı, içi 10:00-19:00, hafta sonu 10:00-20:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek olan fuarın son günü 11 Aralık Pazar günü saat 19:00’da sona erecektir.

detaylar belirlendikçe güncellenecektir. Sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz
Twitter, Instagram, Telegram

Bu yazıyı değerlendirmek için tıklayın!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

2
be_enmek
Beğenmek
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
0
s_k_c_
Sıkıcı
0
_a_rmak
Şaşırmak
2022 İstanbul Kitap Fuarı 3 – 11 Aralık

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Binbir Kitap ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!