Google Kitaplar İş Ortağı

Google Kitaplar İş Ortağı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Google Kitaplar İş Ortağı Nedir?

Google Kitaplar İş Ortağı, yazarların Google’ye kitaplarını gönderebilecekleri bir yerdir. Okuyucular, Google Kitaplar uygulaması üzerinden bu kitapları inceleyebilir ve Google Play aracılığıyla e-kitap olarak satın alabilir.

Google Play Kitaplar uygulaması üzerinden ön izleme yapıp okuyabildiğiniz kitaplara istediğiniz her yerde erişebilirsiniz. Google bu şekilde kitapseverler ve yazarlar arasında önemli bir rol oynamaktadır.

Google Play Kitaplar

Google Kitaplar İş Ortağı Olmak

Google Kitaplar, hem yazar hem de okuyucu tarafından kullanımı oldukça kolaydır. Dünyanın her yerindeki kitapları size sunar. Dijital sürümleri satmak için Google sizden herhangi bir hak talep etmez. Sadece Google Play Kitaplar da değil diğer perakendeciler üzerinden de satma imkanı sunar.

Kitaplarınızı satmak için Google Play’e herhangi bir ücret ödemezsiniz. Ücretler satış sağladığınız liste fiyatı üzerinden belirlenir. Bu şekilde ücret karmaşasınızdan kurtulmuş olursunuz.

Satın alınan kitaplar Google Play Kitaplar uygulaması üzerinden bulup okuyabilirsiniz. Okumak için Google Kitaplar uygulaması yeterlidir.

Google Play Kitaplar
Google Play Kitaplar

Google Kitaplar Ücretsiz Mi?

Google Kitaplar uygulamasının indirmesi tamamen ücretsizdir. Okumak istediğiniz kitaplar ise belirli ücretlere satılmaktadır.

Kitapların ücretini görmek için arama kısmında istediğiniz kitabı aratmanız gerekmektedir. Karşınıza çıkan sonuçta kitabın içeriğine tıklayarak ücretini öğrenebilirsiniz.

Google Kitaplar İş Ortağı yazımız sizin için faydalı oldu mu? düşüncelerinizi ve sorularınızı yorum atarak belirtebilirsiniz. Binbir Sözlük sitemize de bekliyoruz.

Bu yazıyı değerlendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

0
be_enmek
Beğenmek
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
0
s_k_c_
Sıkıcı
0
_a_rmak
Şaşırmak
Google Kitaplar İş Ortağı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Binbir Kitap ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!